tisdag 17 mars 2009

Kokar grisar som kräftor.


Aftonbladet - Grisar kokades levandes levande på slakterier
DN - Grisar kokas levande på slakteri
SvD - Levande grisar kokades på slakterier
Inte nog med att grisarna får trängas inomhus hela livet och böka i en handful sågspån varje dag, kastreras utan bedövning och trängas i en lastbil utan säkerhetsbälten. Nu kokar dom grisarna levande också! Varför tillåts denna inhumana hantering trots att folket tycker den är förkastlig? Svaret ligger i att folk blundar och tror att djuren lever som på Emil i Lönnebergas bondgård, där bökar grisarna i leran och äter potatisskal tillsammans med hönorna som sprätter fritt efter mask.

Förra året när Mördar-Ola skulle köpa julskinka inträffade en förskräcklig händelse. Ola köpte färdigkokt skinka och skulle precis skära en skiva att lägga på mackan när grisen började skrika! Grisen var nämligen inte ordentligt kokt. Då tog Ola med sig Torgny till slakteriet för att lära personalen hur man kokar ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar