tisdag 8 september 2009

Livat i rymden.

Rymdhysterin har nu äntligen dragit igång på allvar. Forskarna letar seriöst efter liv ute i universum ( AF ) . Man försöker hitta planeter liknande jorden ( Metro )för att någon har kommit på att där finns det troligast liv.
I Japan har premiärministerns fru varit ute i rymden ( Expressen ) så frågan är ju egentligen inte om det finns liv i rymden utan snarare "var" i rymden. Har du några tips på var i rymden (bortsett från jorden) livet finns så maila oss på redaktionen.


"Mördar-Ola flyger ett rymdskepp ur Mördar-Ola nummer 1 år 2001"

Våran alldeles egna rymdforskare "Professorn", som ni har kunnat läsa om i tidigare nyheter misstänker att livet i rymden finns någonstans bortom stjärnorna. Detta kommer garanterat inte nominera honom till något nobelpris.

Mördar-Ola har fortfarande inte kommit ur sängen den här veckan efter att Torgny bara säljer sprit i baren. Ola är just nu inne i sin "ölvecka" och då dricker han inte sprit. Så imorgon får ni hålla till godo med Torgny igen på ola-lawless.net .
Ha en Bra dag, The truth is out there.

2 kommentarer:

  1. Vadå ölvecka??? Kom till baren din tjuriga fan.

    SvaraRadera
  2. Jag tror tyvärr Henrik Schyffert kommer att få rätt. Han har förutspått att man kommer att hitta liv på andra planeter under hans livstid, och det kommer att bli en stor jävla antiklimax eftersom livet ifråga bara kommer att vara en liten räka. En liten utomjordisk räka från en pöl på en annan planet nånstans. That's it.

    SvaraRadera