onsdag 11 november 2009

Galenheterna

Postens ”nya” brevlådor är för höga för att barn och rullstolsburna ska kunna använda dom (Aftonbladet). Dock sitter lådorna i en bekväm arbetshöjd för brevbäraren som ska tömma lådorna.
Algot i sin rullstol kan inte posta breven själv utan måste nu mera be någon om hjälp.
Det känns förnedrande säger Algot som vill kunna klara sig själv, Om brevbäraren får ont i ryggen bryr jag mig inte om, bara jag kan posta ett brev en till två gånger i halvåret.

Livbojarna sjunker när man kasar i dom i vattnet (Aftonbladet)! Tydligen har inte fyllningen i vissa livbojar fyllt ut ordentligt och en stor luftficka som snabbt kan vattenfyllas och få livbojen att sjunka uppkommit.
Ett tips till dig som ska åka färja är att ta med dig egen flytväst.

I Laholm har kommuncheferna köpt in färgglada och lustiga tänkare-hattar för 18000 kronor. (Kvällsposten) (SvD) (Aftonbladet)
Detta trevliga initiativ borde anammas av alla personer, i alla kommuner. Tänkarhattar åt folket så kanske vi kommer på något vi kan spara pengar på. Om Algots hatt var en tänkare-hatt skulle han dessutom kunna komma på ett sätt att posta sina brev på.

Vad är det för galna fjäderfän som cirkulerar ovanför Mördar-Olas hus? Troligtvis har dom alla fågelinfluensan. Bedöm själv på (Ola-Lawless and Friends)

1 kommentar: